Vargas zo goed als zeker weg bij Club

ZATERDAG, 18 JUNI 2011, 09:57 - MrBrightside89
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks zijn nieuwe shirt met het nummer 8 al klaar ligt in de fanshop, vertelt zijn makelaar vandaag in de kranten dat er deze week gesprekken gepland staan met Benfica, Sporting en Anderlecht.


Het enige gesprek met Club Brugge dat was gepland, stond vandaag op de agenda. Maar dat is inmiddels al afgelast. Vargas zelf zou het liefst in België blijven voetballen en dus bij Anderlecht.

"Het enige wat we nog van Club Brugge willen horen is zijn prijs", aldus de makelaar van Vargas. "Als Brugge nog iets wilt verdienen aan Vargas vertrekt hij straks naar Anderlecht voor € 2,5 miljoen. Of hij vertrekt naar het buitenland voor veel minder geld."

Dirk De Vriese beklemtoont ook dat zijn speler absoluut niet meer voor Brugge zal spelen. "Het vertrouwen is daarvoor teveel aangetast".

Club-manager Vincent Mannaert is niet onder de indruk van de straffe taal die de makelaars hanteren, ondanks zijn teleurstelling. "We hebben voor Vargas nog geen enkel officieel bod ontvangen. Als Anderlecht of een andere club Vargas wil hoeven ze maar te bellen."

Bron: Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.