Vanden Stock: "Weet niet of er nog iets bijkomt"

VRIJDAG, 17 JUNI 2011, 21:00 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock kon nog niet zeggen of er nog versterking bijkomt. Hij liet ook weten dat hij het liefst wou laten blijven. Alle supporters waren aan het wachten op de spectaculaire versterkingen.


Naast de gekende transfers van onder meer Diogo, Molins, Odoi, Safari en Samuel kwamen er geen andere namen meer bij. "Volgens mij hebben we met deze mensen al heel wat creativiteit, wat we verloren hebben toen we Boussoufa verkochten, bijgewonnen", aldus Vanden Stock.

Transferperiode open tot 31 augustus

Of er nog spelers bijkomen is onduidelijk. "Ik weet nog niet of we nog transfers zullen doen, want de transferperiode is nog maar net begonnen", liet hij weten. "De transferperiode is nog lang, wie weet wat er nog allemaal bijkomt. We gaan geen zotte dingen doen met ons geld. Blijkbaar vinden jullie niet goed wat we tot nu toe hebben gehaald? We gaan geen acht miljoen betalen voor een speler, hoor. Dit zit er nu echt niet in."

Of er nu nog veel zal worden gedaan op de transfermarkt, hangt van het geld af van Romelu Lukaku. Philippe Collin zei eerder op de dag dat er met het geld van Lukaku nog één offensieve speler zou gehaald worden. "Ik heb er geen probleem mee als Lukaku zou blijven", liet de preses weten. Als Lukaku en Biglia blijven hebben we onze twee beste transfers al gedaan."

Blijft Lukaku?

Vanden Stock bedoeld niet dat Lukaku blijft, maar dat geïnteresseerde ploegen weten dat er vlug een akkoord moet komen. "Op 31 augustus moeten ze met geen bod meer komen, want dan kunnen we geen evenwaardige vervanger meer bijhalen. De geïnteresseerde ploegen moeten begrijpen dat we vlug een beslissing willen. Lukaku mag hier gerust nog een jaartje blijven en dan moet er niets meer bijkomen."

"We zijn weer aan een ploeg aan het bouwen voor aan de top. Ik begrijp dat de supporters niet blij zijn met onze derde plaats. Het zijn precies allemaal trainers, spelers of zelfs voorzitters. Ik krijg dagelijks zo'n drie brieven waarin raad wordt gegeven. Ik kan jullie één ding beloven: We gaan zeer hard werken en we zullen slagen in deze opdracht."

Bron: Voetbalkrant.com




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.