Collin: "Tijd nemen voor een goede transfer"

VRIJDAG, 17 JUNI 2011, 15:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een gesprek met Sporza heeft Philippe Collin al enige duiding gegeven bij de transfers van de club. "Achteraan en op het middenveld zitten we goed", zegt hij. Voor vooraan mogen de supporters wel nog wat verwachten.


"We gaan hier onze tijd voor nemen, we willen niet te vlug gaan. Want als we te vlug gaan, zou het veel geld kosten", aldus de secretaris-generaal van Anderlecht.

"We zullen waarschijnlijk nog een inspanning doen, maar we hebben nog tijd. We willen een goeie transfer doen, maar willen de prijs zo laag mogelijk houden", zo legt hij uit waarom de grote namen nog niet getekend hebben.

Veel hangt bovendien ook af van de verkoop van Romelu Lukaku. "Er zijn veel contacten. Maar tussen contacten en geld op tafel, dat is nog iets anders. Ik kan er nu nog geen antwoord op geven, want het hangt niet alleen van ons af, maar ook van de andere partij."

"Kritiek deed pijn"

De voorbije weken en maanden kwam er erg veel kritiek op het transferbeleid van de jongste jaren. Ook Collin kwam daarbij onder vuur te liggen. Onterecht, zo vindt hij.&llt;br>
"Dat deed pijn. Maar ik heb veel werk gehad, met de bond, het WK en ons nieuwe jeugdcentrum. Ik heb de laatste twee jaar geen spelers meer bekeken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.