De Bruyne: "Anderlecht is ideale springplank"

VRIJDAG, 17 JUNI 2011, 08:44 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

De Bruyne sluit een overgang naar Anderlecht niet uit: "Voor zover dat in een constructie is met Chelsea", zo vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Dan is Anderlecht een goeie springplank in mijn carrière.".


"Op vakantie in Kreta heb ik tijd gehad om na te denken over mijn toekomst"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben."

Premier-League club Chelsea zou graag Kevin De Bruyne overnemen van Racing Genk: "Ik wil heel graag naar Chelsea, maar het belangrijkste is dat ik volgend seizoen aan spelen toe kom. Die garantie kan Chelsea mij niet bieden, Anderlecht wel. Ook in Europa: in de Europa League.&ququot;

"Ik weet ook dat Genk Champions League kan spelen, maar dan moet het wel twee voorrondes overleven. Eerlijk, in een constructie met Chelsea zie ik Anderlecht als een goeie springplank in mijn carrière."

"Ik moet met Genk en mijn manager nog eens alle opties bekijken, maar als ik me sportief en financieel kan verbeteren, hoop ik dat Genk me niets in de weg zal leggen."

Bron: Sporza




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.