Mbo Mpenza: "Anderlecht heeft slecht gewerkt"

DONDERDAG, 16 JUNI 2011, 16:41 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbo Mpenza is al enige tijd gestopt met voetballen, maar bleef daarna wel nog werkzaam bij Anderlecht. De oudste van de gebroeders Mpenza houdt er zo zijn eigen mening op na waarom Anderlecht dit seizoen pas als derde eindigde.


Na zijn actieve loopbaan werkte Mpenza nog even voor Anderlecht als lid van de scoutingcel en als trainer van de U13. Beide jobs moest hij opgeven vanwege zijn slechte rug. Maar hij volgt de club nog steeds op de voet.

"Er valt heel wat te zeggen over de verschillende onderdelen van de club", zegt Mpenza in Sport/VoetbalMagazine. "Spelers die niet brachten wat ze moesten brengen, een trainer die geen lijn kreeg in het spel, en bestuursleden die het vertrek van enkele sterkhouders verkeerd hebben ingeschat."

"Anderlecht is door het vroegtijdig verkopen van Jelle Van Damme, Jan Polak en Mbark Boussoufa slechts derde geworden in de competitie. En als een topclub als Anderlecht derde wordt, betekent dat dat er op alle niveaus slecht werk is geleverd."

Bron: Voetbal België / SVM




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.