Zetterberg: "Molins is geen Wilhelmsson"

DONDERDAG, 16 JUNI 2011, 10:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wie is er beter geplaatst dan Pär Zetterberg om Guillermo Molins, de nieuwe Zweed van Anderlecht, te beoordelen. HLN en GvA vroegen zijn oordeel. "Ik ben ervan overtuigd dat Anderlecht een goede zaak heeft gedaan", zo zegt hij.


"Molins is technisch onderlegd, is krachtig, heeft een goede voorzet in de voeten en scoort regelmatig. Maar vergelijk hem alsjeblieft niet met Wilhemsson", aldus Zetterberg. "Molins is een totaal ander type voetballer. In één-tegen-éénsituaties was Wilhelmsson niet te kloppen. Molins is niet het 'type-artiest'. Hij is een completere voetballer."

Zetterberg noemt de transfer van Molins een uitstekende zaak. "Hij heeft volgens mij nog progressiemarge en hij kan uitgroeien tot een bepalende speler bij Anderlecht. Paars-wit doet sowieso een goede zaak want het betaalde weinig voor Molins. Vorig seizoen moest Sporting Lissabon passen omdat de prijs te hoog lag."

Bron: Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.