Krijgt transfer Vargas vandaag ontknoping?

DONDERDAG, 16 JUNI 2011, 09:53 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Zou vandaag de soap rond Vargas afgelopen zijn? Volgens Gazet van Antwerpen zit die kans erin. Gisteren zat het bestuur van Club samen met een Europese topclub (waarschijnlijk Benfica). De speler kan daar voor drie jaar tekenen.


De entourage van Vargas speelt nog steeds met het idee om de wet van '78 te gebruiken. Als Club Brugge zijn vraagprijs van 5 miljoen euro laat zakken, is Benfica bereid een serieus bod te doen. Doet het dit niet, dan wordt de wet van '78 gebruikt om Vargas vrij te krijgen.

In het eerste geval (dat Club Brugge de prijs laat dalen) zal ook Anderlecht opnieuw in de dans springen. Wordt de wet van '78 gebruikt, dan doet het dit niet. Paars-wit gaf in het verleden al meermaals aan geen spelers aan te trekken die op deze manier vertrokken zijn bij hun club.

Het is intussen in ieder geval uitgesloten dat Vargas gewoon bij Club blijft. Zij lieten gisteren immers weten dat ze enkel met Vargas willen praten en niet met zijn entourage.

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.