Interesse voor Edouard Cissé (Marseille)?

DINSDAG, 14 JUNI 2011, 13:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Franse krant La Provence toont Anderlecht interesse in Marseille-middenvelder Edouard Cissé. De 33-jarige Cissé speelde de voorbije twee seizoenen 55 wedstrijden voor de Franse vice-kampioen, maar moet nu vertrekken.


Cissé, die 15 keer uitkwam voor de Franse beloften, begon zijn carrière in 1997 bij Paris Saint-Germain. In tien jaar tijd zou hij er 186 wedstrijden spelen waarin hij acht keer scoorde. Tussendoor werd hij wel drie keer uitgeleend: aan Rennes (28 wedstrijden, 2 doelpunten), West Ham (25, 1) en Monaco (31,1). In 2007 vertrok hij naar Besiktas, waar hij twee jaar bleef (49,2).

Sinds 2009 speelt de in Pau geboren middenvelder voor Marseille. Vorig seizoen werd hij er kampioen, dit jaar vice-kampioen. Veel toekomst zou hij er echter niet meer hebben. Behalve Anderlecht toont volgens La Provence ook de Franse neo-eersteklasser Evian interesse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.