Lukaku: "Ik voel me helemaal niet moe"

ZONDAG, 12 JUNI 2011, 14:17 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku hield zaterdag voor het tweede weekend op rij een signeersessie voor zijn partner Royco. "Dit was goed om mijn hoofd even vrij te maken", vertelt hij aan het Nieuwsblad.


Geen echte vakantie
Aanstaande dinsdag heeft Lukaku zijn laatste twee examens in het laatste jaar Onthaal en Public Relations: wiskunde en geschiedenis. Dit jaar zal hij geen echte vakantie hebben, hij start de revalidatie voor zijn geblesseerde linkervoet volgende week al. Lukaku liet eerder deze week weten dat hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Anderlecht zal starten, toch hangt er volgens het Nieuwsblad een transfer in de lucht. "Ach, ik heb al drie jaar geen vakantie meer gehad. Ik stoor me er niet aan en voel me helemaal niet moe", aldus Lukaku.

De fans bleven zaterdag maar toestromen, maar Lukaku amuseerde zich met zijn maatje van bij Lierse, Dario Van Den Buijs.

Het hoofdscouting van Beerschot zorgde voor het contact tussen Lukaku en Royco. "Ook mijn neef die bij Club Brugge voetbalt was hier", vertelt Lukaku. "Ik vind het fijn om die kinderen zo blij te zien, maar zelf heb ik dat nooit gedaan, handtekeningen vragen aan voetballers. Ik had ook nooit voetbalposters op mijn kamer. Ik keek alleen naar het voetbal, zoveel mogelijk".

Plaagstoten
Er werden nu geen vragen gesteld aan Lukaku over zijn toekomst, daar zag Lukaku's manager Cristophe Henrotay op toe. Lukaku liet zich ook niet betrappen op opmerkingen over Chelsea of Engelend. Er werden wel plaagstoten uitgedeeld als: "Hé Romelu, hoe is het me je Engels?"

Bron: Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.