Genk: "De Bruyne is te duur voor Anderlecht"

VRIJDAG, 10 JUNI 2011, 10:09 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht aast nog steeds op Keven De Bruyne van RC Genk. Meer zelfs: ze zouden een deel van de transfersom van Lukaku aan hem willen spenderen. Dirk Degraen is echter duidelijk: wat Anderlecht wilt geven is niet wat wij vragen.


Volgens Genk-manager Degraen is van een overstap van De Bruyne naar een Belgische topclub geen sprake. Hij vindt dat op sportief vlak evenveel kunnen bieden dan de Belgische topclubs. Na de Championsleague finale zaten Roger Vanden Stock en Degraen op de trein en vroeg Vanden Stock hoeveel De Bruyne moest kosten. Al snel werd er duidelijk dat de 19-jarige international voorlopig onhaalbaar is.

Meer zelfs: Indien De wonderknaap van Genk aan een buitenlandse club wordt verkocht, zal het er niet inzitten dat hij aan Anderlecht zal worden uitgeleend, zo beweert Degraen. Anderlecht hoopt zelf nog altijd om De Bruyne te huren indien het aankopen niet lukt.

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.