Van Holsbeeck: "Velen zullen straks opkijken"

DONDERDAG, 9 JUNI 2011, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In het artikel in HBvL waarin Herman Van Holsbeeck het vertrek van Lukaku aankondigt, belooft hij ook dat paars-wit enkele stevige tranfers zal doen. "Anderlecht gaat uitpakken, geloof me. Alleen is er nog wat geduld nodig."


Allerlei grote en kleine namen worden gelinkt aan Anderlecht. Milan Jovanovic, Dries Mertens, Dieumerci Mbokani, Ronald Vargas, Kevin De Bruyne, Thomas Kaminski, Tomer Hemed, Carlos Vela en Pavle Ninkov zijn de meest gehoorde.

"Ik ken hun dossiers, ik weet wat we moeten doen om bepaalde jongens naar het Constant Vanden Stockstadion te halen", aldus Van Holsbeeck. "Wat niet wil zeggen dat die spelers die je net hebt genoemd ook daadwerkelijk naar Anderlecht komen."

"Kaminski bijvoorbeeld is een interessante jonge speler, maar geen prioriteit voor ons. Ach, het is een puzzel, maar ik ken alle stukjes en ik weet hoe ze in elkaar te passen."

"Ik ben ervan overtuigd dat velen straks zullen opkijken van de ploeg die we in competitie zullen brengen. Maar voorlopig blijft het wachten op de verkoop van Lukaku. Pas dan kunnen we ook naar buiten komen met de spelers die we kunnen aanwerven", zo belooft de Anderlecht-manager.

Kritiek

Het afgelopen seizoen eindigde Anderlecht voor het eerst sinds de komst van Van Holsbeeck acht jaar geleden niet in de top twee. Dit leverde hem heel wat kritiek op van de fans. Echt wakker ligt hij hier echter niet van.

"Ik ben het ondertussen gewend om in het oog van de storm te staan", aldus Van Holsbeeck. "Maar ik word gesteund door het bestuur. We weten wat we moeten doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.