Jovanovic: "Terugkeer naar België uitgesloten"

DONDERDAG, 9 JUNI 2011, 07:42 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic zit bij Liverpool op een zijspoor en mag vertrekken bij The Reds. In een interview met Het Nieuwsblad schept de spits duidelijkheid: "Ik heb verschillende opties, maar de kans dat ik naar België terugkeer is nul."


"Ik heb een zwaar contract dat nog twee jaar loopt", vertelt Jova. "Er zijn niet veel clubs in Europa die mij kunnen betalen en zeker in België niet. Bovendien hangt een transfer af van mijn motivatie. Wat wil ik? En ik zeg je eerlijk, ik zie een terugkeer naar België niet zitten."

In Quatar ontmoette Jovanovic wel een delegatie van Anderlecht. "Dat klopt! Ik revalideerde er na mijn knieoperatie en liep er mister Vanden Stock en mister Van Holsbeeck tegen het lijf. Ik heb altijd een goede band gehad met iedereen in het Belgische voetbal en zeker ook met de mensen van Anderlecht. Maar nu bij Anderlecht tekenen? Nee, ik denk dat dat uitgesloten is. Het zou ook moeilijk zijn als ex-speler van Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.