Auto-ongeval voor Herman Van Holsbeeck

DINSDAG, 7 JUNI 2011, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij het verlaten van het stadion botste Herman Van Holsbeeck gisteren met een andere personenwagen. In de andere wagen zat een Algerijns koppel met hun kinderen van vier jaar en zeven maanden, maar niemand raakte gewond.


Het Nieuwsblad weet dat Van Holsbeeck, die net terug was uit vakantie, zich meer bekommerde om het welzijn van de passagiers van de andere auto dan om zijn eigen Mercedes E350 CDI, die nochtans behoorlijk beschadigd was. Terwijl Van Holsbeeck en het Algerijns koppel de aanrijdingspapieren invulden, werden de twee kinderen opgevangen in het Vanden Stock-Stadion.

Op de website van La Dernière Heure doet de dame van de aangereden wagen haar verhaal. "De heer Van Holsbeeck was na het ongeval erg vriendelijk", zo vertelde ze. "Hij zei dat hij goede dag deed naar de dame van het café aan de overkant en daardoor even niet oplette."

"Gelukkig zijn de kinderen niet gewond en ik heb enkel een beetje pijn aan mijn arm van de ernstige schok. Dat is alles", aldus de dame. "Ik aanvaard ook de excuses van de heer Van Holsbeeck. Hij herhaalde meermaals dat hij in fout was."

Ook de politie kwam even ter plaatse. "Maar dat was niet nodig", zo zei de man van de aangereden auto tegen hen. "We zullen alles wel in der minne regelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.