"5 miljoen? Dan interesseert Vargas ons niet"

MAANDAG, 6 JUNI 2011, 18:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

In tegenstelling tot wat er de afgelopen dagen in de kranten verscheen, ontkent Club Brugge dat het met Anderlecht onderhandelt over Vargas. "Wij hebben nog niets gehoord van Anderlecht", zegt Club Brugge.


Sport/Voetbalmagazine kwam te weten dat het enige contact tot dusver tussen beide clubs een kort telefoongesprek was vorige week. Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck gaf in dat gesprek wel toe dat Vargas bij paars-wit werd aangeboden.

"Ik heb Vincent (Mannaert, manager van Club Brugge, red.) gezegd dat die speler ons interesseert", bevestigt Van Holsbeeck tegenover Sport/Voetbalmagazine. "Toen ik vroeg wat hij kostte, was het antwoord: 5 miljoen euro. Dan interesseert hij ons niet meer. Zeker gezien zijn blessure. Vargas is pas vanaf een bepaald bedrag bespreekbaar voor ons. Welk bedrag dat is, hou ik voor mij."

De entourage van Vargas dreigde al om zijn contract met de wet van '78 te verbreken. Van Holsbeeck: "Zijn makelaars bellen mij constant, maar ik ben duidelijk: Anderlecht zal nooit een speler aantrekken die de wet van 78 gebruikt. Tweehonderd procent zeker. Als hij die wet gebruikt, zal het voor een buitenlandse transfer zijn."

Bron: Sport/Voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.