Fans lopen storm voor Lukaku in Hasselt

MAANDAG, 6 JUNI 2011, 14:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behalve (niet) praten over zijn toekomst, maakte Romelu Lukaku tijdens zijn bezoekje aan FC Hades vooral veel jonge fans gelukkig. Zo'n 200 waren er opgedaagd. Ook veel mama's en papa's waren er maar al te graag bij.


Het bezoekje van Lukaku aan FC Hades kaderde in een actie van soepenfabricant Royco. Hij hadden de voorbije maanden een promotiecampagne gevoerd waarbij twee voetbalclubs een meet and greet met Lukaku konden winnen.

De demotraining die Lukaku zou geven werd afgelast omwille van zijn voetblessure. In de plaats daarvan maakte hij ruimschoots de tijd om met de aanwezigen op de foto te gaan. Daarna zette hij zich aan een tafel voor een uitgebreide handtekeningensessie.

Een van de opgedaagde fans was Jari Buntinx (9) uit Genk. "Ik ben supporter van Racing Genk, Romelu Lukaku en Dieumerci Mbokani", aldus Jari, gekleed in een Genk-truitje. "Ik vind Romelu gewoon een héél goede voetballer. Echt ne sjieke. Hoe hard hij kan trappen tegen een bal. Dat zie je niet veel. Ik ga zijn handtekening een mooie plaats geven op mijn kamer."

Ook iets oudere fans waren maar wat blij hun idool te ontmoeten. Wil Guilmet (28) is speciaal vanuit Brabant naar Hasselt afgezakt. "Ik ben al van kindsbeen af grote fan van Anderlecht. Toen ik op een fansite van Anderlecht had gezien dat Romelu naar Hasselt zou afzakken, had ik al voor mezelf besloten dat ik daarbij moest zijn."

Dat Lukaku niet alleen bij jonge voetballertjes succes heeft, was gisteren ook duidelijk. Ook de moeders en jonge meisjes in het publiek waren maar wat blij erbij te zijn. "Wat wij zo tof vinden aan Lukaku? Het is toch wel een lekker dier", giechelden twee tienermeisjes. "Hij ziet er zo strak uit. Afgetraind. En het feit dat hij zo ambitieus is, is ook wel aantrekkelijk."

Bron: Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.