Anderlecht biedt 2 à 3 miljoen voor Vargas

MAANDAG, 6 JUNI 2011, 07:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft Club Brugge een tegenvoorstel gedaan voor Ronald Vargas. Volgens Het Nieuwsblad biedt paars-wit 2 miljoen euro, Het Laatste Nieuws maakt gewag van 3 miljoen. Deze week worden de onderhandelingen verder gezet.


Ondertussen heeft Vargas vanuit Venezuela gereageerd op de commotie rond zijn mogelijke transfer. "Allereerst wil ik zeggen dat ik het absoluut niet kan verdragen dat er van die berichten (op zijn Facebook-pagina, red.) met scheldwoorden worden gepost en evenmin dat ik word uitgemaakt", aldus Vargas.

"Ten tweede meld ik dat de overeenkomst met Anderlecht nog niet rond is. Ten derde hoop ik dat iedereen mijn beslissing zal begrijpen, wat ze ook is. De woorden Verrader en Judas bevallen me niks. Niemand wil zo genoemd worden. Stop er dus mee. Op dit moment ben ik alleen gefocust op mijn herstel en om zo snel mogelijk weer te spelen. Groeten aan iedereen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.