België strandt op 1-1 gelijkspel tegen Turkije

VRIJDAG, 3 JUNI 2011, 23:36 - Sporzafanaat

De Rode Duivels hebben ondanks het enthousiasme van vele duizenden supporters niet kunnen winnen van Turkije. De Belgen begonnen nochtans fel aan de wedstrijd: Ogunjimi scoorde al na vier minuten dankzij een Turkse blunder.

Langzaam sloop Turkije in de match en de eerste kans was meteen raak: Arda ging makkelijk voorbij Chadli en bood Burak de 1-1 aan. Axel Witsel had in de tweede helft nog de zege aan de voet, maar faalde vanop de penaltystip.

Van Anderlecht speelde er niemand mee na het uitvallen van Lukaku. Door het gelijkspel hebben de Duivels hun lot niet meer in eigen handen.