A'lecht praat met Arsenal over samenwerking

DONDERDAG, 2 JUNI 2011, 14:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Deze maand staat er een tweede ontmoeting gepland tussen Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck en Arsenal. Paars-wit praat al een tijdje met de Londense topclub over een samenwerking op verschillende gebieden.


Beide partijen zullen het onder meer hebben over het uitlenen van spelers en uitwisselen van training- en scoutingmethodes. Arsenal had een aantal jaren terug een soortgelijke samenwerking met het toenmalige Beveren.

"Het is interessant voor beide partijen", aldus manager Herman Van Holsbeeck tegenover Goal.com. "Op dit moment is er nog niets beslist. Een maand geleden was ik al in Londen en binnen enkele weken ga ik er opnieuw heen."

Carlos Vela is één van de spelers die Anderlecht graag op uitleenbasis ziet komen, maar Vela zelf is voorlopig minder enthousiast. Een samenwerking tussen beide clubs zou evenwel niet betekenen dat Arsenal extra garanties krijgt om bijvoorbeeld Romelu Lukaku te strikken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.