Biglia in preselectie voor Copa America

WOENSDAG, 1 JUNI 2011, 08:23 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia is door Argentijns bondscoach Sergio Batista opgenomen in een voorselectie van 24 spelers voor de Copa America. Een operatie aan de schouder is nog steeds noodzakelijk, maar Biglia wil eerst naar de Copa America.


De Copa America begint op 1 juli. Volgende week maakt Batista wellicht bekend welke vier spelers de definitieve selectie niet halen. Als hij bij de selectie van 22 zit, zal de middenvelder zich pas eind juli laten opereren aan zijn schouder en enkele maanden out zijn.

Een transfer tijdens de zomer lijkt dus onwaarschijnlijk. Vervelend voor Anderlecht, want het contract van Biglia loopt af in 2012. Anderlecht zou nu snel met de manager van Biglia willen praten over een contractverlenging.

Naast Biglia maakt ook ex-Anderlecht-speler Nicolas Pareja deel uit van de selectie voor de Copa America. Deze verdediger, die tussen 2006 en 2008 in het Astridpark voetbalde, speelt nu voor Spartak Moskou.

Selectie Argentinië:

Doelmannen: Romero (AZ), Carrizo (River Plate), Ustari (Getafe).
Verdedigers: G. Milito (Barcelona), Garay (Real Madrid), Burdisso en J. Zanetti (Inter), Pareja en Rojo (Spartak Moskou), Zabaleta (Manchester City), Insúa (Galatasaray).
Middenvelders: Mascherano (Barcelona), Biglia (Anderlecht), Banega (Valencia), Cambiasso (Inter), Pastore (Palermo), Valeri (Lanús), Pérez (Estudiantes de La Plata).
Aanvallers: Messi (Barcelona), Di María en Higuaín (Real Madrid), Agüero (Atlético Madrid), Lavezzi (Napoli) en Tevez (Man. City).

Bron: Sporza.be en De Morgen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.