Zweed Molins op weg naar Anderlecht?

WOENSDAG, 1 JUNI 2011, 08:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft nog maar pas de Zweed Behrang Safari aangetrokken of er is een landgenoot van hem in beeld bij paars-wit. Volgens de Zweedse pers kan de 22-jarige Guillermo Molins van Malmö ook tekenen bij Anderlecht.


Molins is een offensieve rechtsbuiten die te boek staat als snel, technisch vaardig en sterk één tegen één. Net zoals Safari heeft Molins buitenlandse roots. Hij is geboren in Montevideo, de hoofdstad van Uruguay. Bij Malmö speelde hij 104 competitiewedstrijden waarin hij 15 keer scoorde. Molins was ook een vaste waarde bij de nationale beloften en verzamelde al drie caps voor de nationale ploeg van Zweden.

Omdat zijn contract afloopt in december kan hij voor een zacht prijsje weg, maar zijn salaris zou niet van de poes zijn. Ter vergelijking: een Zweedse krant beweerde gisteren dat verdediger Safari 800.000 euro zal verdienen bij Anderlecht.

De Brusselaars zouden niet de enigen zijn die Molins op het oog hebben. Vorige zomer werd er nog een bod van 2 miljoen euro van Sporting Lissabon geweigerd. Ook Heerenveen en Groningen toonden al belangstelling.

Bron: Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.