Boussoufa : "Ik ben niet onmisbaar voor Anderlecht"

ZATERDAG, 30 APRIL 2011, 13:43 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa is al ruim een maand bij zijn nieuwe werkgever Anzhi. Toch wordt de naam van de Nederlandse Marokkaan nog vaak genoemd bij gesprekken over Anderlecht. "Paars-wit draait niet meer zonder Bous."


Mbark Boussoufa heeft geen spijt van zijn keuze. “Ik ben in een andere wereld terechtgekomen, maar de mensen van Anzhi doen er alles aan om me hier goed te laten inpassen.

“De Russische competitie is wel een niveau hoger dan de Jupiler League. Het gaat er fysiek sneller aan toe, je hebt nauwelijks tijd om een bal aan te nemen. Maar dankzij mijn techniek heb ik daar gelukkig niet te veel problemen mee.”

Maar klopt het gerucht dat Anderlecht niet zonder Boussoufa kan? “Onzin, ik ben niet onmisbaar voor Anderlecht. Kijk, als een belangrijke speler vertrekt bij een ploeg, laat zoiets altijd een gat achter. Ik was vijf jaar lang een bepalende speler bij paars-wit, het is logisch dat het even tijd vergt om dat op te vangen. Maar het gaat nu toch weer de goede kant uit?”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.