"Mertens te duur voor Anderlecht"

ZATERDAG, 30 APRIL 2011, 13:36 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Paars-wit heeft zich niet gemeld bij FC Utrecht voor Dries Mertens. "Mertens is een goede speler en een correcte jongen, maar veel te duur.", voegde Collin er aan toe.


“Een andere speler kost minder, maar is even goed. We hebben genoeg namen. Shikabala is een optie, maar als hij effectief 4,5 miljoen euro moet kosten, gaan wij dat nooit betalen. We zijn geïnteresseerd in veel spelers, maar doen niet mee met overdreven prijzen.”

“We zitten achter wel twintig spelers aan. Maar uiteindelijk zullen we er twee, drie of vier kopen. Onze scouts hebben ons veel mogelijkheden bezorgd. Op het eind van de rit zullen we beslissen wie we zullen halen.”

Collin zet ook even de ambities van Anderlecht in de verf. “We willen een ploeg die de voorronde van de Champions League kan overleven. Het enige probleem kan de aanpassing van nieuwe spelers zijn. Daardoor kunnen we misschien wat problemen hebben in het begin van het seizoen, maar daarna zullen we komen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.