Van Holsbeeck praat komende weken met de geïnteresseerden in Lukaku

ZATERDAG, 30 APRIL 2011, 13:27 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck , zou er de komende weken over een mogelijke transfer worden gepraat van Lukaku naar een buitenlandse geïnteresseerde club.


Vader Lukaku ontkende gisteren nog dat zijn zoon naar het buitenland vertrekt, maar de transfer lijkt toch te zullen plaatsvinden. Van Holsbeeck sprak al met enkele Engelse clubs. "Ik denk dat het de droom van Lukaku is om naar de Premier League te gaan", aldus de manager in gesprek met Goal.com. "Ik sprak reeds met de geïnteresseerde clubs, maar ik denk dat er één ploeg de speler heel graag zou willen hebben."

"De competitie eindigt binnen twee weken, nadien bespreken we de toekomst van Lukaku. De komende weken gaan we het financiële plaatje bekijken. We praten hier over een grote transfersom Lukaku zou rond de 20 miljoen moeten kosten" , bevestigt Van Holsbeeck.
Chelsea zou na een vertrek van bepaalde spelers lukaku als mogelijkheid hebben om de overstap naar de Londense club te maken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.