Gillet: "Nederlaag in Brugge nog niet verteerd"

DONDERDAG, 28 APRIL 2011, 17:15 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht ontvangt zondag Club Brugge. In de vorige wedstrijd verloor Paars-Wit op het veld van Brugge met 3-0. Guillaume Gillet wil komend weekend revanche nemen voor die nederlaag.


"Elke nederlaag komt aan in het Astridpark, zegt Guillaume Gillet in La Dernière Heure. "Zeker de nederlagen tegen onze eeuwige rivalen Standard en Club Brugge. Zondag hebben we de mogelijkheid om een mooie overwinning te boeken tegen Blauw-zwart en revanche te nemen voor de vorige nederlaag.

"We spelen nog vijf sleutelwedstrijden en moeten elke wedstrijd winnen", gaat Gillet verder. "We moeten ons truitje nat maken van de eerste tot de laatste seconde van de wedstrijd. De fans hebben tijdens de match tegen Lokeren getoond dat ze onze inzet waarderen.
Zondag ontmoet de verdediger opnieuw Ivan Perisic: "Perisic is voor mij de moeilijkste speler om te dekken in de Belgische competitie. Hij heeft alles: techniek, twee goede voeten en snelheid. Ik ben nog van plan om om te vragen aan de trainer hoe ik het best op hem verdedig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.