"Boussoufa betrokken bij tumult in carré "

WOENSDAG, 27 APRIL 2011, 20:03 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa voetbalt in het verre Rusland, op zondag 17 april was hij van de partij op de Street Soul Sunday in dancing Carré in Willebroek. Tussen drie en vier uur 's nachts liep het fout.


Een 19-jarige Brusselaar beweert dat de Gouden Schoen betrokken was bij een vechtpartij. "Het incident begon nadat iemand van het gezelschap-Boussoufa drank had gemorst op de rug van een vriendin van mij. Toen ze zich omdraaide om verhaal te halen, reageerden Boussoufa en zijn vrienden onnodig agressief”, vertelt Hakim El Abouti.

"Ik zei tegen die mannen dat ze rustig moesten blijven, want dat ze tegen een meisje bezig waren. Het gevolg was dat ze zich tegen mij keerden. Ze grepen mij vast en voor ik het wist, had ik twee slagen in het gezicht gekregen."

De security kwam tussenbeide. Hakim en zijn vriendin vlogen buiten. "De buitenwippers vertelden dat Boussoufa deel uitmaakte van dat groepje. Wij hadden hem niet herkend", aldus het slachtoffer. "Zij waren VIP's, dus mochten wij het afbollen."

Bij het management van Carré klinkt een ander verhaal. Hakim zou boel gemaakt hebben toen een vriend van Boussoufa naar zijn vriendin keek. De jonge Brusselaar zou Boussoufa's pet op de grond hebben gegooid. Bousoufa zou daarna hulp gezocht hebben bij de security van de populaire discotheek.

Hakim nam meteen contact op met de politie en liet een dokter overkomen. "Ik wil niet dat het incident zonder gevolg blijft en overweeg om gerechtelijke stappen te ondernemen. Ik wil minstens excuses van Boussoufa", aldus Hakim.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.