Welk konijn tovert Jacobs uit zijn hoed?

DINSDAG, 26 APRIL 2011, 14:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Juhasz is zondag tegen Club Brugge nog steeds geschorst en ook Wasilewski, die hem tegen Lokeren verving, zit dan op het strafbankje. Seck en Kouyate kunnen zo aanspraak maken op een stek achterin. "Maar ik heb nog een optie."


Tegen Lokeren schoof Cheikhou Kouyate na de uitsluiting van Wasilewski een plaats naar achter. "Cheikhou heeft kwaliteiten voor die positie", aldus Jacobs vandaag in De Morgen. "Hij is sterk met het hoofd en kan een bal afpakken."

"Zijn gebrek aan wendbaarheid en zijn technische tekortkomingen komen er minder tot uiting dan wanneer hij als derde, lopende man uit het middenveld uitkomt. Cheikhou voelt zich blijkbaar ook goed als hij het spel voor zich heeft."

De kans bestaat dan ook dat hij zondag tegen Club Brugge opnieuw naast Mazuch mag spelen. "Maar ook Seck is een mogelijkheid", zo aldus nog Jacobs, die er mysteries aan toevoegde: "En er isnog een derde optie, maar daar ga ik over zwijgen, want tegen Brugge kan ik ze al nodig hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.