"Mogelijk ging Wasyl te ver in zijn revalidatie"

DINSDAG, 26 APRIL 2011, 14:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na enkele weken bankzitten begon Marcin Wasilewski tegen Lokeren weer in de basis. De Pool flirte echter al snel met een rode kaart en kreeg die ook halfweg de eerste helft. Toch wil Ariël Jacobs hem geen steen werpen.


"Iedereen wijst Marcin met de vinger, maar ik zag hoe stuntelig we in de fase daarvoor de bal verloren", aldus Jacobs in De Morgen. "Hij heeft de ploeg niet in de steek gelaten. Toen ik hem zei dat hij zou spelen, was dat voor hem een verademing. Daarom is dit ook zo spijtig."

Meteen na zijn blessure presteerde Wasilewski erg sterk, daarna kende hij een terugval. "Marcin heeft tijdens zijn revalidatie gewerkt zoals ik dat geen twee sportmensen heb zien doen. Maar hij is daar te ver gegaan. Hij heeft in het begin de vruchten geplukt, ook met een sterke prestatie als centrale verdediger in Brugge. Daarna zagen we de onvermijdelijke terugval op training en is hij gaan twijfelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.