Biglia: "Lokeren is een gevaarlijke ploeg"

MAANDAG, 25 APRIL 2011, 17:26 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia heerste weer op het middenveld als een kleine generaal. 'El Principito' rende de longen uit het lijf, tackelde en verdeelde. De Argentijn is nu meer dan ooit de motor van paars-wit.


Zelfs met tien spelers tegen elf liet Anderlecht meer zien dan de eerste twee matchen van de PO. "Vandaag verdienden we zeker de overwinning", aldus de Argentijn. "Vanaf de vijftiende minuut waren we goed."

Ook over de ref werd er nog hartig gesproken na de match: "Ik steek niets op de ref. Welke beslissing er ook genomen wordt, ik respecteer die, anders verlies je te veel concentratie."

"Lokeren is een gevaarlijke ploeg. Zij spelen om de counter, terwijl wij ons spel spelen. Nu goed, deze clip is omzeild en nu zijn er nog vijf finales."

Over zijn eigen toekomst wou de Argentijn weinig kwijt ondanks de geruchten van een transfer. "Ik heb nog een contract tot eind 2012, voor meer info moet je bij manager Herman van Holsbeeck zijn. Ik heb me deze maanden maar enkele doelen gesteld: kampioen spelen met Anderlecht en de Copa America met Argentinië spelen. De rest is toekomstmuziek."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.