Iakovenko: "Praat niet over volgend seizoen"

ZONDAG, 24 APRIL 2011, 11:54 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Iakovenko kende een moeilijk seizoensbegin maar geraakt nu stilaan in vorm. de Oekraïner weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Na zes minuten opende hij de score tegen GBA, zijn vierde treffer van het seizoen.


"De laatste helft van de reguliere competitie speelde ik bijna iedere match goed", liet de Oekraïner weten. "Ondertussen gaf ik al dertien assists en maakte ik vier doelpunten. Niet slecht, he."

"Dat ik vorig seizoen meer doelpunten maakte, was door geluk. Toen week er regelmatig een shot af en verdween zo in doel, dit geluk heb ik nu niet."

Volgend seizoen speelt hij terug in Anderlecht, waar hij nog een contract heeft voor twee seizoenen. Hij is echter nog niet bezig met zijn toekomst. "Ik praat nog niet over volgend seizoen. Het hangt niet alleen van mij af. Of ik terug keer naar Westerlo? Geen idee.

"Laten we eerst dit seizoen afwerken, want wil graag PO2 winnen. We hebben alles in eigen handen, en willen het nu ook afmaken. De Beker? Daar ben ik nog niet mee bezig."

Iakovenko had duidelijk last van de zomerse temperaturen. "Het was moeilijk om te ademen. Normaal is het nooit zo'n goed weer, meestal regent het hier."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.