De Sutter: "Bestuur gelooft in mij"

ZATERDAG, 23 APRIL 2011, 22:01 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter moet weeral aan de kant blijven met een blessure. Daar lijkt Dalibor Veselinovic van te profiteren. De Belgische aanvaller ziet daarom zijn kansen op speelminuten slinken.


Al twee jaar wordt De Sutter gebarreerd door Lukaku. "Romelu is nu eenmaal een uitzonderlijk talent", aldus De Sutter in Het nieuwsblad. "Dat kom je in de volgende twintig jaar niet meer tegen. Dit is geen pech voor mij. Als je voor Anderlecht kiest, dan weet je dat er concurrentie is. Het blijft alvast mijn ambitie om de aanvalsleider van Anderlecht te worden."

Tom hoopt niet op een vertrek van Lukaku. "Nee, na het seizoen wil ik mijn eigen evaluatie maken. Rond nieuwjaar, toen PSV me wou, zei het bestuur dat ze nog volop vertrouwen hadden in me."

Opvallend is dat Jacobs niet wordt genoemd. "Ach, het kan heel snel keren. In Eupen speelde ik een goede match, tegen Gent scoorde ik tweemaal en na de match tegen Standard, zeiden ze me dat ik de enige speler was op niveau. Maar toen kwam die blessure. Ik moet wel zeggen dat ik er van geschrokken was, dat tegen genk plots een 4-4-2 wel kon. Ik was toen net gekwetst. It's the story of my life."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.