Wie vervangt Juhasz?

ZATERDAG, 23 APRIL 2011, 20:40 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelt morgen de wedstrijd tegen Lokeren. Daarin moet het Juhasz missen door zijn tiende gele kaart. Hij is dus twee matchen geschorst. Maar wie vervangt Juhasz, aangezien Anderlecht niet dik zit in de verdedigers?


Marcin Wasilewski is een mogelijkheid. Hij speelde reeds centraal in de topper tegen Club Brugge, maar sindsdien kwam hij maar weinig in actie.

Ook middenvelder Kouyate is een optie. "Hij heeft het profiel om te spelen als centrale verdediger. Hij heeft er wel nog nooit gespeeld, maar op training deze week heb ik het eens geprobeerd", aldus Jacobs.

Ook Seck is een mogelijkheid. Maar of hij al hersteld is van zijn optreden tegen Standard, is nog afwachten. "Seck heeft kunnen voelen dat een basisspeler zijn van Anderlecht, met een vergrootglas wordt bekeken. Of hij mentaal klaar is, zien we pas als hij speelt", aldus Jacobs nog.

Olivier Deschacht, die al even terug fit is, is ook een optie. Hij heeft nog geen matchritme in de benen en is mogelijk nog niet helemaal klaar.

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.