Selectie Lokeren - Anderlecht

ZATERDAG, 23 APRIL 2011, 18:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs selecteerde een 17-koppige kern voor de wedstrijd van morgen tegen Lokeren. Juhasz is er door schorsing niet bij. Legear, Mazuch en Kanu zitten wel in de selectie, maar zijn twijfelachtig.


Legear sukkelt met de quadriceps en moest gisteren de training vroegtijdig staken. Mazuch heeft last van overbelasting aan de adductoren en buikspieren. Hij kon een deel van de training afwerken. "Uiteindelijk mogen we al blij zijn dat het tot nu toe enkel kleine probleempjes zijn en geen echt letsel", vertelde Jacobs op zijn persconferentie over Mazuch zijn blessure.

Ook Kanu blijft last hebben van zijn enkel. De kans dat hij speelt, is echter groot. "Hij zal nog een tijdje last hebben van die enkel", weet de coach. "Hem nu rust gunnen zou ideaal zijn, maar dat is niet echt een optie gezien het tempo waarin de matchen elkaar nu opvolgen. De blessure kan niet erger worden."

Ziguy Badibanga (contractuur hamstring) en Tom De Sutter (scheurtje adductor) revalideren nog steeds en zijn er nog niet bij. Ook van Olivier Deschacht is er nog geen spoor in de wedstrijdkern.

Selectie: Biglia, Cordier, Diandy, Kanu (?), Gillet, Kouyate, Lecjaks, Legear (?), Lukaku, Mazuch (?), Marecek, Proto, Schollen, Seck, Suarez, Veselinovic en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.