"Juhasz is van grote waarde voor Anderlecht"

VRIJDAG, 22 APRIL 2011, 20:40 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

De twee volgende matchen mag Juhasz niet meedoen door schorsing. Volgens Glen De Boeck, ex-Anderlecht speler, een serieuze opdoffer voor Anderlecht.


"Het is moeilijk om te zeggen dat Anderlecht ook daadwerkelijk punten zal laten liggen door zijn schorsing", aldus de voormalige verdediger van paars-wit in GvA.

"Juhasz is geen Kompany natuurlijk, maar wel een verdediger waar je op kunt rekenen en voor een trainer ben je dan al van onschatbare waarde", voegde Glen De Boeck er nog aan toe. "jaren geleden heb ik het besttur het scoutingsrapport van Juhasz bezorgd, na de interland Hongarije-Argentinië en dat was toen positief. Sindsdien is hij rijper geworden."

Anderlecht kan en mag zondag tegen Lokeren niet opnieuw punten laten liggen. In de play-offs hebben ze nog maar 4/12, te weinig voor een topploeg. Ze staan nu gedeeld tweede met gelijk aantal punten met Standard.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.