Mazuch: "We kunnen Standard pijn doen"

VRIJDAG, 22 APRIL 2011, 13:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de sterke match tegen Genk, begon Anderlecht zwak tegen Gent. Dat zag ook Ondrej Mazuch. "We moeten meer geconcentreerd zijn vanaf het eerste fluitsignaal. Het moet beter, want het kost ons punten."


"We wisten dat Gent woensdag agressief zou beginnen", zo vertelt Mazuch vandaag in Het Nieuwsblad. "We hadden daar heel wat problemen mee. Toch hadden we moeten winnen, zeker op basis van onze tweede helft."

Dat Anderlecht niet kon winnen, lag ook deels aan enkele twijfelachtige scheidsrechterlijke beslissingen. "Hopelijk hebben de scheidsrechters niets tegen ons. Ik veronderstel dat ze hun best doen en ik kan me niet inbeelden dat er een complot is. Ik hoop wel dat het niveau van de leiding tijdens de volgende match hoger ligt", aldus de Tsjechische verdediger.

Intussen moet Anderlecht Standard naast zich dulden. De Luikenaars wonnen al hun matchen in de play-offs en worden steeds meer titelkandidaat nummer één. "Maar we kunnen Standard zeker pijn doen, al blijven ze uiteraard een belangrijke concurrent. Dat ze door de halvering van de punten terug voor de titel strijden is nu eenmaal het systeem. Maar het is niet echt eerlijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.