KIjestan: "Slecht moment om geschorst te zijn"

DONDERDAG, 21 APRIL 2011, 21:35 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha KIjestan speelde een goede partij tegen AA Gent, maar had wel een gele kaart gekregen. Dit betekent echter dat hij de match tegen Lokeren moet missen wegens schorsing.


Sacha KIjestan, de Amerikaan die net zijn basisplaats had verovert, moet nu weer zijn plaats afstaan. "Het is nooit een goed moment om je basisplaats te verliezen, maar dit is echter wel heel ongelegen", zuchtte KIjestan na de topper te Gent. "Ik had net een basisplaats. Tegen Genk speelde ik goed en ook gisteren was het redelijk goed. Waarschijnlijk neemt Kouyate mijn plaats in, en ook hij zal wel goed spelen. De kern is groot genoeg om dit op te vangen."

Dat Anderlecht zijn leidersplaats verloor, is volgens KIjestan niet zo erg. Pas als we na 40matchen op plaats één staan, dan pas telt die plaats. nu zijn er geen prijzen te verdienen, want er zijn nog zes matchen te gaan. We verliezen vandaag twee punten. We hadden kunnen winnen, maar zondag moeten we deze ontgoocheling hebben doorgespoeld."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.