Veselinovic: "Minstens één keer moeten scoren"

DONDERDAG, 21 APRIL 2011, 13:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dalibor Veselinovic begon tegen Gent voor de tweede keer op rij in de basis. Scoren lukte echter niet, hoewel hij enkele goede kansen kreeg. "Op het einde was ik niet fris genoeg meer voor de 'final touch'", zo gaf hij toe.


"Het was dan ook een moeilijke wedstrijd", zo vertelt Veselinovic in Het Laatste Nieuws. "Zelf kreeg ik twee goede kansen en eigenlijk moet daar minimum één van binnen gaan. In de tweede helft had ik de indruk dat de keeper een penaltyfout op mij maakte, maar misschien had hij ook een beetje de bal."

Na dit gelijkspel verliest Anderlecht opnieuw zijn leidersplaats. "Dat we niet meer eerste staan doet er natuurlijk toe. Maar er zijn nog zes matchen. Als we zo blijven spelen zullen we opnieuw eerste worden. Zondag moeten we gewoon winnen", klinkt Veselonivic strijdvaardig.

Tegen Lokeren hoopt de 23-jarige spits hier ook zijn steentje toe te kunnen bijdragen. Schrik voor drie wedstrijden op een goede week, heeft hij niet "Fysiek kan ik dat zeker aan. Ik moet gewoon genoeg rusten. Zelfs al scoor ik hier niet vanavond, toch zijn dit belangrijke ervaringen voor mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.