"Lukaku kan profiteren van Veselinovic"

WOENSDAG, 20 APRIL 2011, 12:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oud-spitsen Marc Degryse en Erwin Vandenbergh hebben vrijdag ook de prestatie van Dalibor Veselinovic opgemerkt. Hoewel ze er beiden op wijzen dat hij nog moet bevestigen, vinden ze wel dat hij Anderlecht heel wat kan bijbrengen.


"Met Veselinovic heeft Anderlecht een nieuw wapen in huis", vindt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Hij moet nu wel bevestigen. Uit is het heel anders voetballen dan thuis tegen Gent. Je speelt er in principe verder van het doel van de tegenstander en ik ben benieuwd hoe Veselinovic daarop reageert."

Maar zelfs als Veselinovic zelf hierdoor minder presteert, kan hij Anderlecht beter maken. "Misschien kan Lukaku ook in die omstandigheden profiteren van Veselinovic' aanwezigheid. Tegen Genk speelden Lukaku en Veselinovic echt naast mekaar, in een uitwedstrijd kan de Serviër misschien diep spelen en Romelu daar wat meer rond. Dan kan hij doen wat hij graag doet en in de diepte duiken."

Ook Erwin Vandenbergh, zelf zes keer topschutter in België, gelooft in de toekomst van Veselinovic bij Anderlecht. "Met hem heeft Anderlecht zijn speelwijze aangepast. goeie spitsen hebt, moet je die ook opstellen. Dan moet je de rest van de ploeg aanpassen, want met twee goeie spitsen heb je een fantastisch wapen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.