"Je ziet Bernardez week na week groeien"

DINSDAG, 19 APRIL 2011, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Victor Bernardez scoorde dit weekend zijn eerste doelpunt voor Lierse. De Hondurees vindt steeds meer zijn draai in Lier, zodat ze hem daar graag ook na dit seizoen behouden. "Maar momenteel ligt zijn transferprijs nog te hoog."


Tegen Sint-Truiden scoorde Bernardez niet alleen van op de strafschopstip, hij speelde ook een erg sterke match. Het Laatste Nieuws zette hem zelfs in het elftal van het weekend. Bij Lierse zien ze het allemaal graag gebeuren. "We zijn tevreden over Victor", beweert Herman Helleputte, technisch directeur van Lierse, in de krant.

Bij de Palieters zeggen ze dan ook niet nee op een verlengd verblijf van de door Anderlecht verhuurde speler. "Maar hij ligt daar ook na dit seizoen nog vast. In het huurcontract zit een optie om de speler definitief over te nemen, maar de transferprijs ligt te hoog voor ons."

Bernardez: "Ben Lierse dankbaar"

Ook Bernardez zelf voelt zich goed in zijn vel bij Lierse. "Natuurlijk was ik blij met dat doelpunt", zo vertelt hij. "Net zoals ik tevreden ben dat ik week na week sterker word."

"Dat ik het elftal van de week haal, vind ik een hele eer. Ik moet zeker ook Lierse dankbaar zijn. Hier krijg ik de kans om mijn oude niveau terug te vinden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.