Vandenbempt: "Anderlecht is weer springlevend"

MAANDAG, 18 APRIL 2011, 16:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn babbel over het weekendvoetbal merkte Sporza-journalist Peter Vandenbempt ook de gedaanteverandering van Anderlecht op. "Vorige week was Anderlecht behoorlijk dood en nu is het weer springlevend."


"Vrijdag zag ik weer de grimmigheid, gretigheid en verbetenheid waarmee Anderlecht vorig jaar met een straat voorsprong kampioen werd", aldus Vandembempt op Radio 1. "En er waren enkele goeie ingrepen van Ariël Jacobs: Kljestan speelde zijn wedstrijd, Kanu was terug en Veselinovic blijkt ook te kunnen voetballen."

Toch blijft Vandenbempt voorzichtig en weigert hij te spreken over een definitieve ommekeer. "In Gent overmorgen zullen we zien of de trein nu echt vertrokken is of dat het toch maar een opflakkering was. Want toch nog eens zeggen dat Genk heel erg verrassend zwak was."

"Play-offs zijn onvoorspelbaar"

Verder merkte Vandenbempt ook op dat de play-offs ongemeen spannend zijn en alles van vandaag op morgen verandert. "Ik heb één goeie raad voor alle journalisten, waarnemers, analisten en in de eerste plaats mezelf: doe geen uitspraken of voorspellingen meer over de play-offs, want die zijn onvoorspelbaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.