Overzicht resultaten verhuurde spelers

MAANDAG, 18 APRIL 2011, 16:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Maar liefst drie door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend tot scoren. Bernardez zette een strafschop om voor Lierse, Siani deed hetzelfde voor Brussels en Chavarria loodste Eupen met twee treffers voorbij Charleroi.


Cercle Brugge: Reynaldo en Nicaise Kudimbana
Met Reynaldo een goed uur tussen de lijnen en Kudimbana de hele partij op de bank speelde Cercle 0-0 gelijk tegen KV Mechelen.

Lierse: Victor Bernardez
Lierse won met 1-2 in Sint-Truiden en Bernardez scoorde het tweede doelpunt voor de Palieters. Hij trapte een strafschop hard door het midden in doel. De Hondurees speelde de hele partij en kreeg op het uur een gele kaart.

Westerlo: Sacha Iakovenko
Westerlo speelde 3-3 gelijk tegen Germinal Beerschot. Iakovenko begon bij Westerlo, dat alles op de bekerfinale zet, op de bank. Hij mocht invallen na 71 minuten.

Germinal Beerschot: Nemanja Rnic en Junior Kabananga
Bij Germinal Beerschot speelde Rnic de hele partij, Kabananga zat niet in de kern.

Zulte-Waregem: René Sterckx
Sterckx is out tot het einde van het seizoen.

Eupen: Pablo Chavarria:
Met twee doelpunten had Chavarria, die de hele wedstrijd speelde, een groot aandeel in de 4-2 zege van Eupen tegen Charleroi. Als de Panda’s in de komende twee wedstrijden nog één punt halen, mogen ze naar eindronde met de tweedeklassers om hun plaats in de hoogste afdeling te verdedigen.

Charleroi: Hernan Losada
Bij Charleroi kwam Losada pas een kwartier voor tijd, toen het nog 2-2 stond, in het veld.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
In de wedstrijd tegen AZ, een rechtstreekse concurrent voor Europees voetbal, deed ADO een slechte zaak. Het verloor met 3-1 in Alkmaar. Bulykin speelde de hele partij, maar scoorde niet. ADO blijft vijfde.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
Chatelle mocht bij NEC een kwartier voor tijd invallen in de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Ajax. Hij kreeg in dat kwartier nog een gele kaart.

FC Brussels: Sébastien Siani
Met een strafschopdoelpunt zette Siani Brussels tegen Dender op weg naar zijn vijfde zege op rij. Voor Siani, die pas sinds januari bij Brussels speelt, was het zijn zesde doelpunt van het seizoen. In de stand staat Brussels nu twaalfde.

Union St-Gillis: Olivier Mukendi en Renan Boufleur
Tegen Woluwe-Zaventem behaalde Union een 1-1 gelijkspel. Boufleur speelde de hele partij, Mukendi viel in na 71 minuten. Union blijft zo op de vijfde plaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.