Odoi: "Sprak met Anderlecht noch Standard"

ZONDAG, 17 APRIL 2011, 11:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Morgen schrijft dit weekend dat Denis Odoi een akkoord bereikt heeft met Anderlecht, maar de speler zelf ontkent dit. Intussen is ook Standard op de proppen gekomen en de Luikenaars zouden zelfs al rond zijn met STVV.


Volgens De Morgen heeft Anderlecht met Odoi een akkoord voor een contract voor vier jaar. Met Sint-Truiden is paars-wit nog niet rond, maar dat komt omdat Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock vorige week in Congo waren. In het Astridpark maakt zich men er evenwel sterk in dat in de loop van volgende week de transfer ook met STVV kan worden afgerond. Anderlecht biedt één miljoen euro plus Hernan Losada en Pablo Chavarria. Ook een percentage op de transfersom bij een doorverkoop zit erin.

Anderlecht is echter niet de enige gegadigde voor Odoi. Ook Standard wil de Leuvenaar aantrekken en zij zouden zelfs al een akkoord hebben met Sint-Truiden-voorzitter Roland Duchâtelet.

Odoi: "Ik sprak nog niet met Anderlecht"

In Het Nieuwsblad op Zondag spreekt Odoi vandaag echter tegen al een akkoord te hebben met Anderlecht. "Voorlopig heb ik met geen enkele club gesproken", zo laat hij weten. "Ook niet met Anderlecht, nee."

De afgelopen week viel nog te lezen dat Odoi verkiest naar Anderlecht te gaan, maar intussen schrijft hij ook Standard nog niet af. "Als ze een akkoord hebben met Sint-Truiden en de voorzitter licht mij in, zal ik zeker met Standard praten."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.