KIjestan: "Heb mijn kans gegrepen"

ZATERDAG, 16 APRIL 2011, 12:52 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

KIjestan speelde op het middenveld samen naast Lucas Biglia in een echte 4-4-2. Hij speelde een beresterke match na maanden bankzitten. Dit systeem ligt hem blijkbbaar als gegoten.


Dit is de eerste echte match van Anderlecht in een 4-4-2 met KIjestan als controlerende middenvelder. "Dit systeem is me op het lijf geschreven. Het is ook makkelijk om naast Biglia te spelen, hij zegt waar ik moet staan en lopen. Een echte topper", aldus KIjestan.

"Vandaag hebben we het echte Anderlecht laten zien en zo moet dat ook. We gaven een perfect antwoord op de kritiek. We weten dat we een talentvolle ploeg hebben en dit hebben we ook laten zien."

"De opluchting is groot na de twee slechte matchen. Dit is een stap in de goede richting, maar we zijn er nog niet. De twee vorige matchen werkten we niet hard, maar jongens zoals ikzelf en Veselinovic, brachten het team energie bij."

"Ik kreeg een kans om te spelen in een grote wedstrijd. Daarvoor kwam ik naar Anderlecht. Ik heb mijn kans gegrepen. Nu hoop ik om te mogen blijven staan."

Bron: voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.