Odoi: "Terug naar Anderlecht zou droom zijn"

VRIJDAG, 15 APRIL 2011, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad spreekt Denis Odoi vandaag over de vermeende interesse die Anderlecht in hem heeft. "Ik weet dat Anderlecht geïnteresseerd is, maar ik sprak nog niet persoonlijk met hen", zo laat hij weten.


Odoi heeft alleszins meer dan oren naar een transfer naar het Astridpark. "Het zou een droom zijn om terug te keren, want Anderlecht is de grootste club in België en de ploeg waar ik gevormd ben", zo vertelt de verdediger van Sint-Truiden. "Concurrentie schrikt mij niet af, want hoe hoger je gaat, hoe meer concurrenten je hebt."

Anderlecht is echter niet de enige club die gecharmeerd is door Odoi. "Zolang er niets getekend, is hou ik alle opties open. Standard? Ik zeg tegen niemand op voorhand neen", aldus de Leuvenaar. " Ik vind wel dat de vraagprijs van twee miljoen euro te veel is voor een speler als ik. Een miljoen is beter, maar we zien wel."

Vanavond in Astridpark

Wie vanavond naar Anderlecht - Genk komt kijken, maakt trouwens kans om Odoi in het stadion tegen te komen. Hij benadrukt wel dat zijn bezoek niets te maken heeft met een mogelijke transfer.

"Ik ga kijken omdat het een interessante match is", aldus Odoi. "En omdat ik met Vossen, Ogunjimi en Hubert goeie vrienden heb bij Genk. Het is mijn manager die de tickets geregeld heeft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.