"Lukaku en ik samen kan heel gevaarlijk zijn"

DONDERDAG, 14 APRIL 2011, 14:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de schorsing van Suarez en blessures van De Sutter en Legear start Dalibor Veselinovic morgen mogelijk voor het eerst in de basis bij Anderlecht. Hij hoopt er alvast op, want veel mocht hij nog niet spelen.


Verder dan 59 speelminuten in zes invalbeurten kwam Veselinovic bij Anderlecht nog niet en dat ontgoocheld hem toch een beetje. "Toen ik hier arriveerde had ik op meer speeltijd gerekend", zo geeft hij toe in Het Nieuwsblad. "Het is niet altijd makkelijk om geduldig te zijn, maar mijn tijd zal komen."

Morgen bijvoorbeeld al tegen RC Genk. "We zijn een beetje bang voor die match", geeft de Serviër toe. "Ons vertrouwen is aangetast, maar angst kan ook positief werken. Het zet iedereen op scherp. We moeten tegen Genk tonen dat we niet vergeten zijn hoe we moeten voetballen."

"Anderlecht moet weer zijn dominante spel spelen en demonstreren waartoe het in staat is. We moeten winnen", zo vindt Veselinovic. Hiervoor rekent paars-wit op Romelu Lukaku en dus mogelijk ook op Veselinovic. Volgens hem kan hij perfect samenspelen met Lukaku. "Natuurlijk kan ik met hem in één ploeg spelen. Samen kunnen Romelu en ik heel gevaarlijk zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.