Openbaar onderzoek stadion weer uitgesteld

DONDERDAG, 14 APRIL 2011, 14:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het openbaar onderzoek voor de effectenstudie voor de uitbreiding van het Constant vanden Stock-Stadion is opnieuw enkele dagen uitgesteld. Er is opnieuw een fout geslopen in de affiches die hierover berichten.


"Er is gebleken dat de tekst op de aangeplakte affiche in de omgeving van het stadion dient te worden vervolledigd", legt het gemeentebestuur van Anderlecht uit. "De nieuwe bekendmaking, die eind van de week zal plaatsvinden, omschrijft het project in ruimere zin."

Het openbaar onderzoek zal nu lopen van 19 april tot 3 mei. Oorspronkelijk was dit voorzien van 31 maart tot 14 april. De inwoners of geïnteresseerden die een opmerking of een bezwaar hebben ingediend, zullen hun opmerkingen opnieuw moeten insturen.

Het is niet de eerste keer dat het openbaar onderzoek wordt uitgesteld. Eerder waren er al problemen met de schabouwelijk Nederlandse vertaling op deze affiches.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.