Odoi eerste zomertransfer van Anderlecht?

DONDERDAG, 14 APRIL 2011, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er naar uit dat Denis Odoi van Sint-Truiden Anderlechts eerste zomertransfer wordt. De speler wil zelf graag naar Anderlecht komen en STVV heeft nu ook laten weten mee te werken aan een transfer.


Aanvankelijk wou Sint-Truiden Odoi niet laten vertrekken, maar voorzitter Roland Duchâtelet ljikt nu van gedacht veranderd te zijn. "We werken mee aan een transfer van Denis", zo vertelt hij vandaag in Het Belang van Limburg.

De Kanaries willen twee miljoen euro vangen voor Odoi, die twee seizoenen geleden overkwam van OH Leuven. Dit bedrag ligt voor Anderlecht te hoog, maar door Hernan Losada en mogelijk ook Pablo Chavarria in de deal te betrekken, zou men toch tot een akkoord kunnen komen.

Odoi zelf is alvast gewonnen voor een transfer naar Anderlecht. Hoewel ook Standard verregaande interesse toont en eerder ook Heerenveen, Groningen en Lokeren hem wouden strikken, keert hij liefst terug naar het Astridpark. Tussen 1998 en 2004 speelde hij daar immers in de jeugdopleiding.

Ook Anderlecht is overtuigd van de toegevoegde waarde die de 22-jarige Odoi kan bieden. Hij is jong, Belgisch, mondig en intelligent. Dat hij zich dit seizoen op Anderlecht liet opmerking met een woedeuitbarstig na een rode kaart, ziet paars-wit niet als een nadeel. Dit toonde zijn winnaarsmentaliteit. Bovendien is Anderlecht van oordeel dat Odoi nog een grote progressiemarge heeft en op verschillende posities uit de voeten kan.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.