"Boodschap van fans is aangekomen"

WOENSDAG, 13 APRIL 2011, 13:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een groepje boze fans verstoorde gisteren de training. Ze slaagden er echter in een aantal spelers te spreken en volgens David Steegen is de boodschap aangekomen. "De spelers weten wat hen vrijdag tegen Genk te doen staat."


Anderlecht trainde in het Vanden Stock-stadion, waar een honderdtal ouders met kinderen de training bijwoonden. Plots werden ze opgeschrikt toen enkele tientallen fans het stadion binnenkwam. "Jacobs buiten, Herman buiten, Roger buiten! Wij zijn Sporting, jullie niet", zo zongen ze.

Agenten en stewards konden de fans van het veld houden. Olivier Deschacht ging wel even met hen praten. "Hij beloofde ons dat ze zullen proberen tegen Genk het tij te keren", zo vertelde één van de misnoegde fans in Het Laatste Nieuw. Ook Romelu Lukaku kwam even af, om zijn verontschuldigingen aan te bieden over de huidige gang van zaken. "Dat een 17-jarige de verantwoordelijkheid moet nemen, zegt veel", aldus een andere fan in Het Nieuwsblad.

Bestuur in Afrika

De fans wouden ook spreken met Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck, maar die waren niet op de club. Zij zijn momenteel in Congo om te spreken met TP Mazembe over een samenwerking.

Perswoordvoerder David Steegen stond hen dan maar te woord."Maar de boodschap is aangekomen bij de spelers", zei hij achteraf. "Zij weten wat ze vrijdag tegen Genk moeten doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.