Sterckx: "Wil nog jaar bij Zulte blijven"

WOENSDAG, 13 APRIL 2011, 13:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na maanden blessureleed heeft René Sterckx de looptraining hervat. De Anderlecht-belofte hoopt fit te zijn tegen het nieuwe seizoen en hoopt ook volgend jaar door Anderlecht te worden uitgeleend aan Zulte-Waregem.


De 19-jarige Sterckx werd vorige zomer door Anderlecht naar Zulte-Waregem gestuurd om ervaring in eerste klasse op te doen. Hij maakte er een goede indruk tot hij eind oktober zijn kruisband scheurde. Intussen is hij weer aan het trainen en wordt er gepraat over zijn toekomst.

"Mijn manager Jacques Liechtenstein heeft me laten weten dat Zulte Waregem aangedrongen heeft om me nog een seizoen te kunnen houden", zo vertelt Sterckx in Het Laatste Nieuws. "Ik heb hem gezegd dat ik het absoluut zie zitten om hier nog een jaar te blijven."

"Door die blessure heb ik te weinig tijd gehad om te kunnen bewijzen wat ik in mijn mars heb. Naar verluidt zou er ook al op clubniveau een akkoord bereikt zijn en daar ben ik blij om", aldus de middenvelder. "Ik wil hier verder aan mijn ontwikkeling werken. Ik moet progressie blijven boeken, want ik droom ervan om ooit in de A-kern van Anderlecht opgenomen te worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.