"Topclubs nog altijd geïnteresseerd in Lukaku"

DINSDAG, 12 APRIL 2011, 10:53 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de manager van Romelu Lukaku zijn de topclubs nog steeds in hem geïnteresseerd. Ondaks de mindere periode die Anderlecht en dus ook Lukaku meemaakt, zijn de clubs in hem blijven geloven.


Henrotay (de manager van Lukaku) zei het volgende tegen het Nieuwsblad: "Als het minder draait bij Anderlecht heeft Romelu ook moeite om zijn spel te ontwikkelen. Hij heeft ook een paar blessures gehad en voelde de druk. Romelu is nog maar 17 jaar. Het was zeker niets alarmerends. Geïnteresseerde ploegen laten zich ook niet beïnvloeden door kritiek in de media."

"Alle Europese topclubs zijn geïnteresseerd. Ja, ook Barcelona informeerde, maar voor zo'n prijs pakken zij liever een Spaanse speler. Mocht Romelu slechts zes miljoen kosten, dan trok Barcelona hem aan. Het probleem is dat hij voor veel clubs te duur is. Tot nu toe waren er twee aanbiedingen op papier. Op het einde van het seizoen verwacht ik dat er veel clubs zullen aankloppen."
Bron: Belgiumsoccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.