"Iemand als Perisic kan het verschil maken"

MAANDAG, 11 APRIL 2011, 12:18 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

De ontgoocheling was gisterenavond ook van het gezicht van Anderlecht-doelman Silvio Proto af te lezen. Aan zijn interview kan je duidelijk merken dat hij enorm baalt van de nederlaag op het veld van de rivaal uit Brugge.


Verleden seizoen hadden we individuen die een wedstrijd konden beslissen, maar dat is nu het geval niet meer", vertelde Proto. "We moeten hier collectief uitkomen. Het probleem is dat Club Brugge betere spelers heeft dan wij. Jongens als Perisic kunnen het verschil maken."

"Collectief zijn wij misschien beter, dat is waar. We hebben de bodem geraakt nu, maar gelukkig zijn er nog acht wedstrijden om te reageren."

Over het eerste doelpunt wou hij het volgende kwijt: "Ik zal over mijn schuld oordelen als ik de beelden gezien heb. Ik dacht dat Akpala de bal ging raken, maar die goal is een opeenstapeling van fouten; men laat voorzetten, men verdedigt niet aan de eerste paal,..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.